Aarstiderne A/S

Indlæser

Fællesspisning hos avler Axel Månsson - Brande


Dato og tid

Torsdag d. 28. marts 2019 kl. 19:00 til 20:30

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 28. marts 2019 kl. 10:30

Sted

Axel Månsson A / S
Grarupvej 15,
7330 Brande

Arrangør

Aarstiderne A/S
Aarstiderne LIVE
+45 70260066
arrangement@aarstiderne.com

Fællesspisning med Aarstiderne hos avler Axel Månsson i Brande. 

Vi inviterer jævnligt til fællesspisning på vores to gårde Krogerup Avlsgaard i Humlebæk og Barritskov mellem Vejle og Juelsminde. Vi vil dog også meget gerne møde jer, der ikke lige bor rundt om hjørnet herfra. Derfor pakker vi gryder og grøntsager og rejser ud i landet i løbet af foråret, hvor vi byder indenfor hos avlere og i forsamlingshuse og foreningslokaler.

Denne gang er det en glæde at kunne invitere på fællesspisning hos en af vores gode leverandører Axel Månsson, som bor lidt uden for Brande. 
Vi starter kl. 17, hvor Dorrit Andersen fra Månssons viser rundt i virksomheden og der bliver anledning til at se grønsagsproduktionen. Herefter går vi til bords ved langbordene. Der vil være vand på bordene, og der kan købes vin og juice i baren. Efter maden er der kaffe og te, inden vi slutter og siger farvel kl. 18.30.


Til en fællesspisning serverer vi et godt, vegetarisk måltid og giver dig mulighed for at blive klogere på økologi, bæredygtighed og vores måde at arbejde med jordens bedste råvarer på. Du kan også få hjælp til dit abonnement eller svar på de spørgsmål, du måske har. Det er kort sagt vores mulighed for at lære jer bedre at kende - og omvendt!

Vi glæder os til at byde jer velkommen!


Arrangementet varer ca. 1,5 time. 

Vi spiser indendørs, men skal rundt på virksomheden og se grøntsagsproduktionen, så husk godt en varm trøje


Geografisk Have  

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Aarstiderne A/S
Aarstiderne LIVE
+45 70260066
arrangement@aarstiderne.com