Aarstiderne A/S

Indlæser

Fællespisning i Nordhavnen, Göteborgplads


Dato og tid

Lørdag d. 9. marts 2019 kl. 12:00 til 13:30

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 9. marts 2019 kl. 08:00

Sted

Nordhavnen - Göteborgplads 14
Göteborgplads 14
2150 Nordhavn

Arrangør

Aarstiderne A/S
Aarstiderne LIVE
+45 70260066
arrangement@aarstiderne.com

Fællesspisning i Nordhavnen, Göteborgplads

Kom med til brunch-fællesspisning i Nordhavnen, når vi åbner vores nye butik og cafe. Til brunch serverer vi skønne grønsagsfyldte måltider. Vi åbner dørerne og inviterer jer ind i vores grønne univers. 

Til brunch vil vi gerne møde dig og give et kort indblik i fortællingen om Aarstiderne. Du kan også få hjælp til dit abonnement, komme godt i gang med Aarstidernes app, få tips til opbevaring og tilberedning af råvarer.

       

Middagen – skal du med?

Som kunde hos Aarstiderne, kan du deltage til ét af vores arrangementer, med én ledgsager, uden beregning.

Ved ankomst vil der være nogle snacks på bordene, mens vi byder velkommen og fortæller kort om Aarstiderne. Herefter serverer vi et lækkert måltid, fyldt med grønne elementer.

Der vil være rig mulighed for at få svar på alle dine spørgmsål om vores produkter, eller blot nye maden og snakke med ligsindede om jeres sanseoplevelser. 

       

Stedet: Göteborgplads

Göteborgplads er vores nye grønne univers. Her kan I møde os til fællesspisninger om aften og i weekenderne. I dagtimerne åbner vi døren for vores cafe hvor vi blandt andet byder på grønne blend, velsmagede juice og saftige sandwiches. 

Caféen har åbent i dagtimerne og byder på ren dyrket hyggelig stemning, god kaffe og lækre kager. I aftentimerne slår vi dørerne op til fællesspisninger og sætter os til bords en god flok og spiser sammen ved langbordet. 

       

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Aarstiderne A/S
Aarstiderne LIVE
+45 70260066
arrangement@aarstiderne.com