Aarstiderne A/S

Indlæser

Fællespisning på Krogerup Avlsgaard


Dato og tid

Torsdag d. 17. januar 2019 kl. 18:00 til 20:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 17. januar 2019 kl. 09:00

Sted

Krogerup Avlsgaard
Krogerupvej 3C
3050 Humlebæk

Arrangør

Aarstiderne A/S
Aarstiderne LIVE
+45 70260066
arrangement@aarstiderne.com

Fællesspisning på Krogerup Avlsgaard

Kom med til fællesspisning på Krogerup, når vi skyder det nye år igang, med skønne grønsagsfyldte måltider. Vi åbner dørerne og inviterer jer ind i vores grønne univers. 

Til fællesspisning vil vi gerne møde dig og give et kort indblik i fortællingen om Aarstiderne. Du kan også få hjælp til dit abonnement, komme godt i gang med Aarstidernes app, få tips til opbevaring og tilberedning af råvarer.

       

Middagen – skal du med ?

Som kunde hos Aarstiderne, kan du deltage til ét af vores arrangementer, med én ledgsager, uden beregning.

Ved ankomst vil der være nogle snacks på bordene, mens vi byder velkommen. Herefter serverer vi et lækkert måltid, fyldt med grønne elementer.

Der vil være rig mulighed for at gå på opdagelse i vores gårdbutik, både inden og efter middagen.

       

Gården

Til daglig bliver gården benyttet, af Aarstidernes ansatte. Her sidder både kundeservice, produktudviklingen, korrektur, forretningsanalyse, marketing, kommunikation, en del af adminstrationen og mange flere. 

Krogerup Avlsgaard råder i dag over 80 hektar agerjord, som vi driver med korn, græs, æbler, grøntsager og skolehaver. Smagsmarken er vores gastronomiske og agronomiske legeplads. Her afprøver vi nye (og gamle) afgrøder til fremtidige smagsoplevelser og måltider. Vi eksperimenterer, afprøver, smager, dufter og sanser os frem i en magisk verden af planter. Du kan altid slå et smut ind i marken og se med, inden du kommer til arrangementet.

       

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Aarstiderne A/S
Aarstiderne LIVE
+45 70260066
arrangement@aarstiderne.com