Aarstiderne A/S

Fællesspisning ved Orangeriet på Dansk Herregårdsmuseum - Randers


Dato og tid

Lørdag d. 2. juni 2018 kl. 12:00 til 14:00

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 2. juni 2018 kl. 06:30

Sted

Orangeriet på Dansk Herregårdsmuseum
Randersvej 2
8963 Auning
Denmark

Arrangør

Aarstiderne A/S
Aarstiderne LIVE
+45 70260066
arrangement@aarstiderne.com

Ved fællespisningerne serverer vi et let måltid og giver jer mulighed for at få mere viden om økologi, kvalitet og bæredygtighed - Og ikke mindst glæder vi os til at fortælle historien om Aarstidern. Fællesspisningen er en anledning til at møde andre kunder hos Aarstiderne og det giver ofte anledning til at dele erfaringer. Snakken går på kryds og tværs.

Vi fortæller jer om opskrifterne, de forskellige kasser og fleksibiliteten i vores leveringssystem, - blandt andet hvordan man kan bruge Aarstidernes app. 

Fællesspisningen afholdes ved Orangerierne på Dansk Herregårdsmuseum på herregården Gl. Estrup ved Auning nær Randers. Der er en vis tilknytning mellem Aarstiderne og Dansk Herregårdsmuseum, idet vi jo holder til på herregården Barritskov med rødder tilbage til 1400-årene. Museet fortæller netop historien om, hvordan herskab og tjenestefolk levede sammen i gennem 600 år og på Gl. Estrup kan man opleve de pragtfulde sale og elegante gemakker, som var karakteristisk for miljøet.

Vi holder os imidlertid udendørs i dejlige omgivelser ved Orangerierne i Museets barokhave. I haven er der også en spændende naturlegeplads, med bl. a. en klatrebane og hængekøjegynger, så børn er velkomne.

Arrangementet varer ca. 1,5-2 timer. 

Vi spiser udendørs, så husk en varm trøje.

Geografisk Have  

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Aarstiderne A/S
Aarstiderne LIVE
+45 70260066
arrangement@aarstiderne.com