Aarstiderne A/S

Fællesspisning på Gothenborg - Silkeborg


Dato og tid

Lørdag d. 26. maj 2018 kl. 13:00 til 15:00

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 26. maj 2018 kl. 08:00

Sted

Gothenborg
Gothenborgvej 3
8653 Them
Denmark

Arrangør

Aarstiderne A/S
Aarstiderne LIVE
+45 70260066
arrangement@aarstiderne.com

Ved fællespisningerne serverer vi et let måltid og giver jer mulighed for at få mere viden om økologi, kvalitet og bæredygtighed - Og ikke mindst glæder vi os til at fortælle historien om Aarstidern. Fællesspisningen er en anledning til at møde andre kunder hos Aarstiderne og det giver ofte anledning til at dele erfaringer. Snakken går på kryds og tværs.

Vi fortæller jer om opskrifterne, de forskellige kasser og fleksibiliteten i vores leveringssystem, - blandt andet hvordan man kan bruge Aarstidernes app. 

Fællesspisningen afholdes på Gothenborg, som er en gård, der ligger tæt på Them ved Silkeborg. Gothenborg er kendt for produktion af ænder, kyllinger, kalkuner og gæs af høj økologisk kvalitet og leverer en del af det fjerkræ, som Aarstiderne sender ud ved juletid. På gården er der desuden gårdbutik og traktørsted. Vi spiser imidlertid udenfor, så husk varm trøje og praktisk fodtøj. Kvinden bag produktionen, Lone Hedegård vil blandt andet fortælle om, hvordan man opdrætter frilandsfjerkræ og dyrevelfærd.


Arrangementet varer ca. 1,5-2 timer. 

Vi spiser udendørs, så husk en varm trøje.

 Geografisk Have 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Aarstiderne A/S
Aarstiderne LIVE
+45 70260066
arrangement@aarstiderne.com