Aarstiderne A/S

Foredrag: Vild mad


Dato og tid

Torsdag d. 17. maj 2018 kl. 18:00 til 20:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 17. maj 2018 kl. 09:00

Sted

Posthallen - Nordhavnen
Aarhusgade 126
2100 København Ø
Denmark

Arrangør

Aarstiderne A/S
Aarstiderne LIVE
+45 70260066
arrangement@aarstiderne.com

Det kan vist ikke komme bag på nogen, at vi hos Aarstiderne nærer en grænseløs beundring for naturen og de råvarer, den giver os. Derfor er vi også nysgerrige på, hvordan naturen egentlig fungerer, og i vores søgen efter ny viden og inspiration kommer vi vidt omkring.

Begejstringen og beundringen for planter og den natur, de er en del af, vil vi gerne dele med jer. Derfor har vi gennem de sidste to år udgivet mere end 70 podcasts, hvor vi er gået i dybden med alt fra grøngødning til grøntsagsmad. Blandt andet i den forbindelse har vi hørt fra og talt med massevis af kloge hoveder, som har hjulpet os med at finde rundt i planternes magiske univers. Og dem – altså de kloge hoveder – vil vi også gerne dele med jer! Derfor holder vi i løbet af foråret en række foredrag med nogle af de mennesker, der inspirerer os mest. 

Vild mad

Langs de danske veje og marker, på strande og i skove finder du et regulært skatkammer af spiselige planter. Mange har dog svært ved at genkende dem – og ikke mindst forvandle naturens overflod af vilde afgrøder til velsmagende måltider i hverdagskøkkenet. Lene og Søren Ejlersen udgiver i maj bogen "Vildnis" og inviterer i den forbindelse til foredrag, hvor de giver råd til, hvordan du genkender de spiselige planter, samt hvad de kan bruges til hjemme i køkkenet. Vi ser på blade, blomster og rødder fra den frie natur, så du lærer at spotte de vildtvoksende lækkerier, der vokser for dine fødder i skove og grøftekanter.

Foredraget er inklusiv en middag.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Aarstiderne A/S
Aarstiderne LIVE
+45 70260066
arrangement@aarstiderne.com