Foredrag: Jorden er levende


Dato og tid

Torsdag d. 15. marts 2018 kl. 18:00 til 20:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 15. marts 2018 kl. 09:00

Sted

Posthallen - Nordhavnen, Aarhusgade 126, 2100 København Ø Posthallen - Nordhavnen
Aarhusgade 126
2100 København Ø

Foredrag: Jorden er levende


Det kan vist ikke komme bag på nogen, at vi hos Aarstiderne nærer en grænseløs beundring for naturen og de råvarer, den giver os. Derfor er vi også nysgerrige på, hvordan naturen egentlig fungerer, og i vores søgen efter ny viden og inspiration kommer vi vidt omkring.

Begejstringen og beundringen for planter og den natur, de er en del af, vil vi gerne dele med jer. Derfor har vi gennem de sidste to år udgivet mere end 70 podcasts, hvor vi er gået i dybden med alt fra grøngødning til grøntsagsmad. Blandt andet i den forbindelse har vi hørt fra og talt med massevis af kloge hoveder, som har hjulpet os med at finde rundt i planternes magiske univers. Og dem – altså de kloge hoveder – vil vi også gerne dele med jer! Derfor holder vi i løbet af foråret en række foredrag med nogle af de mennesker, der inspirerer os mest. 

Jorden er levende

Langt nede i jorden findes en verden, der er skjult for vores øjne. Det er en forunderlig verden af mikroorganismer, der dag og nat arbejder for at omdanne organisk materiale til sund, god og fremfor alt levende jord. Mange tror måske, at jord er en uudtømmelig ressource, men i takt med, at dyrkningen af jorden er blevet mere og mere intensiv, har jorden fået sværere ved at følge med. Heldigvis findes der en simpel måde at genskabe den frugtbare jord på – svaret er kompost. Mød op og få fingrene i jorden (helt bogstaveligt talt!), mens Jens Otto Andersen, Klaus Loehr og Søren Ejlersen tager dig med ud på en rejse i kompostens kosmos.

Foredraget er inklusiv middag.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Aarstiderne A/S
Aarstiderne LIVE
Tlf: +45 70260066
arrangement@aarstiderne.com

Kontaktinformationer til arrangør

Aarstiderne A/S
Aarstiderne LIVE
Tlf: +45 70260066
arrangement@aarstiderne.com